Topper saltea 160x190x6.5 memoryDuo (3+3) husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

MemoryDuo este un topper de saltea excelent pentru a imbunatati confortul saltelei tale astfel incat sa te poti bucura de un somn relaxant si linistit pe toata durata noptii. Poate fi asezat pe orice suprafata unde iti va asigura cele mai bune conditii.

Este prevazut cu doua straturi: unul de 3 cm de memory si un strat tot de 3 cm de spuma. Stratul de Memoryfoam ese atuomodelant si termosensibil, mulandu-se perfect dupa formele corpului pentru sustinere eficienta a intregului corp. Pe partea opusa, se afla spuma HR, care este mai ferma.

Duritatea acestui topper este una medie. Avand doua fete diferite, va reusi sa satisfaca mai multe preferinte. In plus, un avantaj al acestui topper se refera la husa detasabila, prevazuta cu un fermoar pe toate cele patru laturi, ce iti va permite sa o speli chiar si in masina de spalat rufe. Aceasta poate fi spalata la temperatura de 40 de grade Celsius.

Masoara 160×90 cm, avand o grosime de 6.5 cm. Poate sustine o greutate de pana la 130 de kg/persoana.

Concluzii si Pareri

Topper-ul MemoryDuo este un model foarte confortabil, ce poate fi o alternativa foarte buna in vederea cresterii gradului de confort pentru un somn cat mai linistit. Clientii actuali sunt multumiti de alegerea facuta, iar printre acestia au fost chiar si persoane care au fost operate de hernie lombara, iar starea lor de sanatate s-a imbunatatit. De asemenea, acest lucru il confirma chiar si persoanele care au probleme cu spatele, acestea ameliorandu-se considerabil. In consecinta, recomanda mai departe produsul si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Topper Memory Duo 160x190x6.5 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Husa detasabila
  • 2 nivele de confort
  • Poate sustine o greutate de pana la 130 de kg/persoana

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *