Topper saltea My Sleep, Bubbles Orthopedic Review si Pareri utile

by:

My Sleep

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

My Sleep Bubbles Orthopedic este un topper de saltea ortopedic ce ofera un nivel de fermitate ridicat, asigurand o buna sustinere intregului corp fiind astfel potrivit si pentru persoane care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Topper-ul My Sleep Bubbles Orthopedic este prevazut cu un miez fabricat in spuma poliuretanica de inalta densitate. Totodata, dispune de textil Bubbles e asigura un efect placut de masaj usor, gratie formelor delicate ale tesaturii. Banda cu fermoar permite saltelei sa fie usor de indepartat si spalat in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Mai mult decat atat, produsul asigura si proprietati antibacteriene fiind o optiune buna si pentru persoanele care se confrunta cu diverse tipuri de alergii. In plus, oferind proprietati ortopedice, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand msuculaturii sa se relaxeze complet, timp in care asigura o pozitie optima coloanei vertebrale.

Produsul in discutie are o grosime de 8 cm si este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni fie ca sunteti in cautarea unui model pentru pat single sau matrimonial. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

My Sleep Bubbles Orthopedic este un topper de saltea foarte confortabil ce asigura o buna sustinere intregului corp fiind ideal pentru persoane care necesita sau prefera suprafete ferme de dormit. Cumparatorii confirma faptul ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, ba chiar durerile de spate s-au ameliorat sau au disparut in totalitate. Pentru ceea ce aveau nevoie a fost alegerea potrivita si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: My Sleep Bubbles Orthopedic

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *