The Topper by Cadar, Saltea Suplimentara din microfibra, 5 cm grosime | Review si Recomandari

by:

Somproduct

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

 

The Topper by Cadar este un topper de saltea care are rolul de a imbunatati nivelul de confort al actualei suprafete de dormit asigurand un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Nivelul de fermitate oferit este unul redus, iar greutatea maxima pe care o poate sustine este de 90 de kg de persoana.

Salteaua suplimentara The Topper by Cadar este un produs fabricat in Romania si contine microfibre din polyester cu densitatea de 1000g/mp. Are o grosime de 5 cm si reuseste sa elimine disconfortul creat de orice suprafata de dormit fie ca discutam despre o saltea prea dura sau prea veche, o canapea cu multe imbinari sau un fotoliu extensibil. Sustine eficient corpul si permite musculaturii sa se relaxeze foarte bine in timpul somnului.

Produsul este foarte usor de intretinut fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda in schimb folosirea de produse chimice de curatare fiindca l-ar putea deteriora ireversibil.

In plus, este disponibil intr-o gama destul de variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrioniale.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

The Topper by Cadar este un topper de saltea confortabil si rezistent, ce va poate imbunatati considerabil nivelul de confort. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita optand pentru acest model pe suprafata caruia se odihnesc excelent. Sustin ca este moale, foarte confortabil, dar si usor de intretinut si nu ezita sa il ia in deplasari, atunci cand au ocazia, caci se ruleaza foarte usor pentru a fi transportat. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: The Topper by Cadar

9.6

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabila
  • Usor de intretinut
  • Disponibila in mai multe varianta de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *