Topper Premium Kaltschaum H4 cm | Review si Recomandari

by:

Somproduct

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

 

Premium Kaltschaum H4 cm este un topper de saltea realizat in Polonia realizat din spuma vasco ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate ridicat. Poate fi amplasat pe orice fel de suprafata imbunatatind nivelul de confort.

Topper-ul Premium Kaltschaum H4 cm imbunatateste confortul saltelei de dormit sau a canapelei, prelungind durata de viata a acestora. Prezinta o grosime de 4 cm, iar tehnologia Vasco permite aerului sa treaca prin interiorul saltelei oferind un mediu mai curat si mai sanatos.

Husa topper-ului este matlasata pe toata suprafata avand o densitate de 200 g/mp, oferind extra confort si durabilitate. Totodata, aceasta beneficiaza de fermoar, astfel ca il veti putea detasa si spala in masina de rufe la temperatura de maxim 40 de grade Celsius. In plus, periodic ar trebui sa aspirati si sa aerisiti produsul.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Premium Kaltschaum H4 cm este un model confortabil pe care il puteti amplasa pe orice fel de suprafata reusind sa amelioreze disconfortul creat de actuala saltea. Cumparatorii sunt multumiti  de alegerea facuta si sustin ca acest produs a fost varianta potrivita pentru nevoile lor. Se odihnesc excelent pe suprafata sa si apreciaza faptul ca pot detasa husa pentru a o spala, motiv pentru care nu ezita sa il ia cu ei nici in deplasari. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Premium Kaltschaum H4 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Confort sporit
  • Usor de intretinut
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *