Saltea suplimentara Pillow Top Memory 4 cm Memory – Review complet si Pareri utile

by:

Pillow Top

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

 

Pillow Top Memory 4 cm Memory este un model de topper cu fermitate scazuta, ce asigura un nivel de confort sporit, putand fi asezat pe toate tipurile de suprafete. Asigura un somn linsitit chiar si atunci cand dormi pe o saltea foarte veche, foarte tare sau chiar pe o canapea.

Salteaua suplimentara Pillow Top Memory 4 cm Memory este prevazuta cu o grosime de 4 cm si o densitate de 55 kg/mc. Este flexibila si elastica datorita materialului VascoElastic Memory ce se muleaza perfect pe formele corpului, indiferent de pozitia preferata de dormit. In plus, punctele de presiune un ameliorate, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze, dar si o circulatie optima a sangelui.

Husa Pillow Top Memory 4 cm

Husa acesteia are marele avantaj de a fi detasabila, astfel ca o poti adauga chiar si in masina de spalat rufe pentru o igienizare adecvata. Materialului de la suprafata are o densitate de 480 g/mp.

Acest model de topper poate fi gasit aici intr-o multitudine de dimensiuni, astfel ca indiferent de marimea saltelei sau a capanelei este imposibil sa nu gasesti marimea optima care sa acopere intreaga suprafata.

Concluzii si Pareri

Pillow Top Memory 4 cm Memory este un topper bun, care asigura tot confortul de care ai nevoie, iar faptul ca este disponibil in foarte multe dimensiuni, din punctul meu de vedere, constituie un mare avantaj. Clientii sustin ca este un model foarte confortabil, pe care se odihnesc extrem de bine. Cei care au probleme cu spatele sustin ca durerile s-au ameliorat. Sunt incantati de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Saltea suplimentara Pillow Top Memory 4 cm Memory

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabila
  • Husa detasabila
  • Rezistenta

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *