Saltea suplimentara Pillow Top Memory 2 cm Memory – Review detaliat

by:

Pillow Top

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

 

Pillow Top Memory este un topper foarte interesant, pe care il gasim disponibil in foarte multe variante atat ca dimensiuni, cat si ca grosime. Practic, exista o varianta pentru toate  preferintele, inclusiv pentru cei mai pretentiosi. In continuare, vom discuta despre modelul ce are o grosime de 2 cm, pentru a verifica daca este intr-adevar alegerea optima.

In primul rand, trebuie sa stii ca poti aseza acest topper pe taote tipurile de suprafete. Reuseste sa sporeasca confortul saltelei tale si sa iti asigure un somn linistit. Asigura o pozitie corecta a corpului, indeosebi a coloanei vertebrale, reusind sa amelioreze chiar si durerile de spate.

Structura topper  Pillow Top Memory 2 cm

Salteaua suplimentara Pillow Top Memory este prevazuta cu un strat din spuma VascoElastic Memory ceare o densitate de 55 kg/mpc si o grosime de 2 cm, insa este disponibila si in alte variante cu o grosime mai mare. Este o saltea flexibila si elastica, asigurand suportul ortopedic de care ai nevoie. In plus, amelioreaza punctele de stres, permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate, totodata, asigurand si o circulatie optima a sangelui.

Husa de acoperire a saltelei are o densitate de 400 g/mp. Este suficienta aerisirea periodica a acesteia si se recomanda sa nu folositi solutii chimice pentru curatare.

Concluzii si Pareri

Pillow Top Memory in varianta 2 cm ar putea constitui o solutie rezonabila, iar partea cea mai buna este ca il poti aseza pe orice tip de suprafete. Este usor de intretinut si foarte practic, iar clientii se declara multumiti. In plus, acestia sustin ca se odihnesc pe el chiar mai bine decat s-ar fi asteptat, iar faptul ca nu aluneca de pe suprafata saltelei este de apreciat. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de intretinut
  • Disponibil in foarte multe dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *