Topper Moonway Memory Aloe Vera 180 x 200 x 4 cm – Review si Impresii

by:

Memory

Moonway Memory Aloe Vera este un topper util in foarte multe situatii ce reuseste sa iti ofere confortul de care ai nevoie pe tot parcursul noptii. Il putem aseza pe orice tip de suprafata de la saltele noi sau vechi pana la canapele in dure. In plus, protejeaza salteaua asigurandu-i o durata de utilizare mai mare. Iar pentru ca se ruleaza usor poate fi o alternativa de luat in calcul chiar si in vacanta sau in camera de camin.

Moonway Memory Aloe Vera este un model de topper fabricat din spuma cu memorie ce ofera proprietati hipoalergice, adaptandu-se foarte bine pe formele corpului si reusind astfel sa amelioreze punctele de preisune din zone precum genunchi, coate, umeri, bazin, pentru ca musculatura sa se poata relaxa complet. In plus, previne dispersia miscarilor partenerului in timpul somnului, pentru a nu mai fi deranjat unul de celalalt.

Husa produsului detine un fermoar amplasat in laterale, permitand detasarea acesteia si spalarea in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Totodata, se recomanda ca periodic sa aerisiti si sa aspirati topper-ul. Iar pentru ca se ruleaza usor, va ocupa foarte putin spatiu de depozitare.

Acest model masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 4 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Moonway Memory Aloe Vera este o alternativa interesanta in materie de topper, nu foarte gros, avand in vedere ca are 4 cm grosime, insa suficient incat sa amelioreze disconfortul creat de actuala suprafata de dormit. Clientii actuali sunt foarte multumiti de modul in care se odihnesc pe suprafata sa dovedindu-se mai confortabil decat se asteptau. In acelasi timp, sunt incantati de faptul ca husa se poate detasa si o pot spala si igieniza corespunzator in masina de spalat rufe. In opinia lor, a fost o alegere inspirata pentru ei si apreciaza raportul calitate/pret a fi unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Moonway Memory Aloe Vera 180 x 200 x 4 cm

9.5

Calitate

9.3/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa detasabila
  • Se ruleaza usor
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *