Topper Eazzzy ReLax 90x200x7 cm – Review si Opinii personale

by:

Memory

Eazzzy ReLax este un topper care poate fi amplasat atat pe saltele vechi sau noi, cat si pe canapele dure. Practic, rolul acestuia este de a ameliora disconfortul creat de actuala suprafata de dormit, dar sid e a o proteja. Este un model confortabil, igienic, ce asigura o susitne optima si efect de reglare a temperaturii corporale.

Topper-ul Eazzzy ReLax este realizat din trei straturi si anume: un strat albastru realizat din spuma memory-gel cu efect racoritor si reglare a temperaturii corporale, un strat de baza realziat din spuma densa si ferma cu memorie ce ofera sustinere optima corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale si un strat superior ce asigura o buna ventilaie, mentinand suprafata de dormit uscata.

Datorita suprafetei plane si a densitatii omogene a topper-ului, acestea se poate mula efiicent pe formele corpului, indiferent de greutate, inaltime sau pozitia preferata de dormit. Mai mult decat atat, produsul beneficiaza de sistem de venetilatie Air Flow ce permite aerului sa patrunde eficient in interiorul sau, eliberand rapid umezeala rezultata in timpul somnului. Astfel, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Spuma densa si ferma are rolul de a urma connturul corpului, eliminand punctele de presiune din zona umerilor, soludirlor, genunchilor sau coatelor, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. In plus, acest topper poate fi folosit si in camere de dormit, rulote, camere hote si asa mai departe. Gratie celor patru elastice din colturi, acesta se va putea prinde usor de saltea si nu va aluneca. Mai mult decat atat, husa din dotare se poate detasa usor, fiind ulterior spala in masina de rufe la temperatura de 60 de grade Celsius.

Se poate depozita extrem de usor, fiindca poate fi rulata. In acest fel, poate fi luata si in vacanta, pentru ca nu ocupa mult spatiu in portbagaj.

Dimensiunile acestui model sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 7 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Eazzzy ReLax este un topper bun ce poate fi amplasat pe orice fel de suprafata, in final, scopul acestuia este de a va asigura un somn linistit si relaxant. Cumparatorii confirma faptul ca reuseste cu succes sa faca acest lucru, calitatea somnului imbunatatindu-se radical. De cate ori au ocazia, il iau si in vacanta, bucurandu-se oriunde si oricand de confortul acestuia. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Eazzzy ReLax 90x200x7 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem Air Flow
  • Husa detasabila
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • 3 straturi

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *