Topper Como Komfortschaum H4 cm | Review si Pareri utile

by:

Somproduct

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

 

Como Komfortschaum H4 cm este un model de topper de saltea realizat in Polonia ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate ridicat, oferind o buna sustinere corpului. Poate fi amplasat pe orice tip de suprafata, imbunatatind considerabil nivelul de confort.

Topper-ul Como Komfortschaum H4 cm este fabricat din spuma poliuretanica si prezinta o grosime de 4 cm. Poate fi folosit cu succes pe suprafata saltelelor sau chiar a canapelelor, reusind astfel sa prelungeasca si durata de viata a acestora. Suprafata topper-ului prezinta o densitate de 200 g/m oferind extra confort si durabilitate.

Husa acestuia este prevazuta cu fermoar, ceea ce inseamna ca o puteti detgasa usor pentru a fi salata in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. In plus, ar fi bine ca aerisiti si sa aspirati periodic topper-ul. Nu folositi produse chimice de curatare fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri 

Topper-ul Como Komfortschaum H4 cm este un model potrivit pentru ameliorarea disconfortului creat de actuala suprafata de dormit ce ofera o buna sustinere corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca nivelul de confort s-a imbunatatit considerabil, ba chiar datorita husei detasabile nu ezita sa il ia nici in deplasari sau vacante. Se ruleaza usor, nu ocupa mult spatiu in portbagaj si se pot bucura de beneficiile sale chiar si in deplasari. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Como Komfortschaum H4 cm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Confortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *