Saltea aditionala Topper Classic Blanc Guard 180×200 cm – Review si Pareri generale

by:

Ted

Classic Blanc Guard este un topper sau, altfel numit, saltea aditionala care are rolul de a aduce mai mult confort actualei suprafete de dormit, timp in care o si protejeaza. Este un model recomandat inclusiv pentru cei care sufera de alergii sau astm.

Salteaua aditionala Classic Blanc Guard este prevazuta cu invelis din bumbac Health Guard, umplutura din fibre Hollow avand o densitate de 1400 g/mp. Ofera un confort termic optim, permite patrunderea aerului pentru o buna ventilare si este prevazut pe laterale cu niste elastice reusind sa se fixeze eficient pe suprafata saltelei.

Este interesant de stiut ca modul de intretinere al produsului este absolut simplu, putand fi introdus in masina de spalat rufe la temperatura de maxim 40 de grade Celsius. In plus, se poate rula foarte usor, ceea ce va va permite sa il luati chiar si in vacante sau alte deplasari, ocupand foarte putin spatiu in portbagaj. Puteti face acest lucru si datorita faptului ca ulterior poate fi spalat si igienizat corespunzator in masina de rufe.

Dimensiunile acestuia sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime, avand o greutate de 7.3 kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Classic Blanc Guard este o saltea aditionala ce ofera tot confortul de care aveti nevoie pe parcursul noptii. Cumparatorii actuali sustin ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile lor, acest produs reusind sa le ofere un nivel de confort ridicat. Somnul s-a imbunatatit considerabil, drept pentru care dimineata se trezesc mult mai bine odihniti, iar pe parcursul zilei se simt mai energici. In plus, sunt incantati de faptul ca ii pot oferi o igienizare optima, drept pentru care nu ezita sa il ia in tot felul de deplasari, bucurandu-se astfel oriunde de confortul oferit de acesta. Recomanda acest topper cu toata incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Classic Blanc Guard 180x200 cm

9.9

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte confortabil
  • Poate fi spalat in masina de rufe
  • Benzi elastice pentru fixare
  • Benzi elastice pentru fixare

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *