Saltea aditionala Topper Classic Blanc Feather : Review si Recomandari

by:

Ted

Classic Blanc Feather este o saltea aditionala sau, altfel spus, topper de saltea ce reuseste sa reduca in mod considerabil disconfortul creat de actuala suprafata de dormit oferind un somn mai relaxant si mai linistit. Poate fi o alternativa foarte interesanta, insa in continuare vom discuta mai multe detalii.

Topper-ul Classic Blanc Feather a fost special conceput pentru a oferi un plus de confort si de a permite corpului sa se relaxeze in timpul somnului. Este prevazut cu umplutura in proportie de 95% pene si 5% puf avand o densitate de 1400 g/mp. In plus, invelisul este realizat din bumbac, oferind o buna protectie pe timpul noptii.

Un avantaj important al acestui model se refera la faptul ca in zona colturilor prezinta niste benzi elastice ce permite fixarea eficienta a topper-ului pe suprafata saltelei, pentru a preveni alunecarea. Aceste benzi sunt potrivite pentru saltele cu inaltime de maxim 32 de cm.

Produsul poate fi spalat cu incredere in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Ulterior, poate fi uscat chiar si in uscatorul de rufe la temperatura de 60 de grade Celsius. In plus, se ruleaza extrem de usor, ceea ce inseamna ca il puteti lua fara probleme si in deplasari.

Modelul in discutie prezinta o grosime de 9 cm si este disponibil in mai multe variante de dimensiuni pe care le veti gasi aici.

Concluzii si Pareri

Classic Blanc Feather  este un produs de calitate, ce ofera un suport optim corpului asigurand un plus de confort. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca nivelul de confort s-a imbunatatit considerabil de cand se odihnesc pe acest topper. De asemnea, sunt incantati de faptul ca se poate intretine extrem de sor astfel ca nu ezita ori de cate ori au ocazia sa il ia si in vacanta. Asadar, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Classic Blanc Feather

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Realizat din materiale de inalta calitate
  • Poate fi spalat in masina de spalat rufe
  • Benzi pentru o fixare buna pe suprafata saltelei

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *